Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Eldsjälsprojekt

Caroline Ytterström Öppnas i nytt fönster.

Carolines projekt handlade om att ge fler barn en chans att gå i simskola. Att hjälpa till att driva en simskola med lägre träningsavgift för en målgrupp i ett socioekonomisk utsatt område i Sundsvall, där simkunnigheten är låg bland barn.

Tilda Persson Öppnas i nytt fönster.

Tildas projekt handlade om att fördela vinstpengar lika till både frisksimmare och parasimmare för att få det lite mer jämställt mellan dessa två delar inom förbundet.

Matilda Wendt Öppnas i nytt fönster.

Matilda Wendt startade en gemensam simskola för mammor och barn, där de har simlektion samtidigt men i varsin del av bassängen.

Perica Milos Öppnas i nytt fönster.

Perica Milos projekt handlade om att implementera landträning i form av stryke- och rörlighetsträning för att se om fler väljer att stanna kvar inom simningen längre.

Elin Hoffmann Öppnas i nytt fönster.

Elin Hoffmann skpade ett nätverk och en tillhörighet för de simmare som av någon anledning inte tävlar alls eller som inte kvalat till DM.

Matilda Bohman Öppnas i nytt fönster.

Matilda Bohmans projekt handlade om att att behålla fler barn inom simidrotten efter simskolan.


Ronja Widell Öppnas i nytt fönster.

Ronja Widells projekt handlade om att ge unga simmare som identifierar sig som tjej en möjlighet till kunskap inom området stress, hur man kan hinna med allt man vill göra och samtidigt ha kul.

Moa Bergstedt Öppnas i nytt fönster.

Moa Bergstedt startade tillsammans med Maria Hanson och Dylan Saleh ett nätverk för unga ledare.