Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Caroline Ytterström

En presentation från Caroline Ytterström

Min upplevelse av utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0 är väldigt positivt. Eldsjäl 2.0 har gett mig fler verktyg att arbeta som ledare inom min idrott och en chans att träffa och möta andra inspirerande mentorer och ledare inom flera idrotter. Eldsjäl 2.0 är ett program som har gett mig en chans att förverkliga en idé som jag brinner för med hjälp och stöttning från mentorer och andra deltagare.

 

En simskola för alla- Mitt projekt var att ge fler barn en chans att gå i simskola. Att hjälpa till att driva en simskola med lägre träningsavgift för en målgrupp i ett socioekonomisk utsatt område i Sundsvall, där simkunnigheten är låg bland barn.

Jag fick stöd från svensk simidrott i form av två mentorer att bolla tankar och ideér med, mentorer som var direkt kopplat till fokuset med mitt projekt för att kunna få så mycket inspiration som möjligt. Även från RF fick jag en mentor att bolla tankar med.

Från Folkspel fick vi en projektpeng för att göra det mer möjligt att utför min tanke.

Resultatet av mitt projekt kommer bli att vår förening tillsammans med ett bad i Sundsvall kommer utföra en simskola i sommar för barn i 7-12 år. Simskolan kommer vara subventionerad för att fler barn ska kunna söka till den. Förhoppningsvis kommer vi få många ansökningar.

Till alla unga ledare som har något de brinner för inom deras idrott eller känner att de vill utveckla sig själva som ledare, skulle jag säga sök till detta program!

Mejl: caroline.ytterstrom@sundsvall-ss.sePublicerad: 2024-06-11

Senast uppdaterad: 2024-06-13

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -