Gå till innehåll
Simhopp

För förening

Föreningsutbildning Bas

För att skapa en större förståelse för vad er förening står för och var ni vill nå med föreningen har Svensk Simidrott tagit fram "Föreningsutbildning Bas" Denna utbildning är utformad som en grundmall som ni sedan själva kan fylla på och anpassa utefter er förenings verksamhet och behov. Tanken med utbildningen är att den är en introduktionsutbildning för nya ledare i föreningen. Utbildningen består av en handledning samt en presentation i PowerPoint. Du hittar dessa filer här:

Om ni vill ha stöd och hjälp med utbildningen kan ni kontakta ert distrikts utvecklingskonsulent Öppnas i nytt fönster.

Föreningslära

SISU Idrottsutbildarna har tagit fram en gratis introduktionsutbildning på webben för dig som är föreningsledare. Utbildningen tar ca 2-3 timmar att gå igenom. Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande och viktigt uppdrag. Du hittar utbildningssidan här: Introduktionsutbildning för föreningsledare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Under hösten 2020 kommer även en mer omfattande grundutbildning lanseras.


SISU Idrottsutbildarna

Kom ihåg att ni även kan vända er till ert lokala RF/SISU distrikt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för vidare utbildning, hjälp och stöd i föreningskunskap och utveckling. SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening när ni vill utvecklas. De kommer till er och anpassar utbildningar och utvecklingsinsatser efter era önskemål och behov. All deras verksamhet utgår från deltagarnas egna initiativ.

Fler tips och stöd kopplat till föreningen och dess utveckling Öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2022-08-10

Senast uppdaterad: 2022-10-12

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -