Gå till innehåll
Simhopp

Utbildning

För att kunna nå föreningens mål och kunna hålla en god kvalitet i alla led är det viktigt att alla i föreningen får möjlighet att utveckla sig själva och verksamheten genom utbildning. Utbildning finns både för organisationsledare inom föreningen så som för styrelsen, kommitéer och arbetsgrupper men självklart även för domare, ledare/tränare och även för de aktiva.

Utbildning finns i olika omfattning och på olika nivåer. Svensk Simidrott samarbetar mycket tillsammans med SISU Idrottsutbildarna. SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening och ditt förbund när ni vill utvecklas. De kommer till er och anpassar utbildningar och utvecklingsinsatser efter era önskemål och behov. All deras verksamhet utgår från deltagarnas egna initiativ. Vänd er till ert lokala SISU distrikt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för vidare utbildning, hjälp och stöd i föreningskunskap och utveckling. Det går också bra att kontakta Svensk Simidrotts utvecklingskonsulent Öppnas i nytt fönster. som kan hjälpa till med bland annat utbildningssfrågor.

För respektive målgrupp finns det en hel del bra information och utbildningstips att hämta i menyn till vänster vill du ha fler utbildningstips Öppnas i nytt fönster..

För flera av våra utbildningar utgår även utbildningsstöd Öppnas i nytt fönster..

Utöver detta finns det även en massa annat smått och gott i menyn till vänster.

Har du frågor om våra utbildningar är du välkommen att kontakta utbildning@svensksimidrott.se.

Publicerad: 2022-07-14

Senast uppdaterad: 2022-10-26

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -