Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Material och länkar

Nedan finner du tips och material där du kan lära dig mer och får tips hur du och din förening kan arbeta med en trygg och inkluderande idrott.

Trygg och inkluderande idrott

Kön

Socioekonomisk status

  • Majblomman Öppnas i nytt fönster. arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger vi barn i Sverige.

Sexuell läggning och könsöverskridande identitet eller uttryck

  • RFSL Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter, är en ideell organisation som grundades 1950. RFSL:s målsättning är att samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter ska gälla för hbtqi-personer som för alla andra i samhället.

Etnisk tillhörighet

Funktionsnedsättning

Webbföreläsningar
AquaTV Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns två webbföreläsning, en om rekrytering och uppstart av parasim med Mikeal Fredriksson samt en webbföreläsning om klassning av parasimmare med Kajsa Hasselström Schmidt & Mikael Fredriksson. Föreläsningarna är gratis, men du behöver registrera dig för att vi ska kunna se vilka som tagit del av föreläsningen.

Publicerad: 2022-10-18

Senast uppdaterad: 2023-10-21

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -