Gå till innehåll
Distrikt Stockholm

Distriktskonferens

ny

Distriktskonferensen är en årligen återkommande mötesplats för föreningarnas ordförande och klubbchefer. Syftet med konferensen är att skapa förutsättningar för förenignarna att samlas för att diskutera aktuella frågor i distriktet och vara med och påverka distriktets arbete framåt. Konferensen hålls under hösten, mitt i den pågående mandatperioden för distriktsstyrelsen.

2023 års konferens planeras att hållas den 16-17e september och målgruppen är, som vanligt, ordförande och klubbchefer i distriktets föreningar. Konferensen kommer att inledas med en halvdag på Eriksdalsbadet för att sedan åka ut på böljan blå med Viking Lines båt Cinderella. Vi kliver på båten ca 15 på lördagen med "early boarding" och vi är åter i Stockholm på söndagen ca 14:30 då konferensen avslutas. Båten avgår från Stadsgården.

Midden på kvällen blir i "Seaview dining" där kocklandslaget serverar oss en tre-rättersmiddag. Vi har bokat dubbelrum med dubbelsäng på konferensplan till alla konferensdeltagare och som vanligt subventionerar SDF konferenskostnaden. Deltagaravgift blir 1500kr/deltagare.

Tema för denna konferens är "utveckla distriktet tillsammans".

Varmt välkommen att utveckla distriktet tillsammans!

Anmäl dig senast den 13e augusti - klicka här. Länk till annan webbplats.

Konferensprogramet Pdf, 100.3 kB, öppnas i nytt fönster.

 

Konferens 2023, cinderella