Gå till innehåll
Konstsim

Inbjudan till Konstsimstränare Nybörjare & Konstsimstränare Ungdom


Svensk Simidrott bjuder in till utbildningarna Konstsimstränare Nybörjare och Konstsimstränare Ungdom under november.

Svensk Simidrott har för avsikt att arrangera utbildningarna Konstsimstränare Nybörjare (5-6 & 26-27 november) och Konstsimstränare Ungdom (26-27 november). Se nedan för mer information och anmälan.
______________________________________________________________________________________________________________________________

Konstsimstränare Nybörjare

5-6 november & 26-27 november, Göteborg

Kursen riktar sig till alla som är eller vill bli konstsimstränare. Konstsimstränare Nybörjare utgör det första och obligatoriska steget på nivå 2 i konstsimmets utbildningsstruktur. För att bli utbildad konstsimstränare behöver du även gå någon av de övriga kurserna i nivå 2, så som konstsimstränare ungdom eller konstsimstränare junior/senior. Du kan läsa mer om utbildningsstrukturen här. Öppnas i nytt fönster. Kursen innehåller såväl teori som praktik i vattnet.

För mer information och anmälan klicka här. Pdf, 212 kB, öppnas i nytt fönster.

Sista anmälningsdag är måndagen den 17 oktober

______________________________________________________________________________________________________________________________

Konstsimstränare Ungdom

26-27 november, Örebro

Konstsimstränare Ungdom riktar sig till dig som är tränare för aktiva i utvecklingsstadie 4 och 5 i konstsimmets utvecklingstrappa. Utbildningsstrukturen för konstsim finner du här. Öppnas i nytt fönster.

För mer information och anmälan klicka här. Pdf, 202.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Sista anmälningsdag är söndagen den 23 oktober

Publicerad: 2022-09-29

Senast uppdaterad: 2022-11-02

Författare: Karin Adler

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -