Gå till innehåll
Konstsim

Webbinarium - Skriva Coach Cards och vara tränare enligt de nya reglerna

Sandra Allerrud och Daniella Röhss håller webbinarium om att skriva Coach Cards och att vara tränare enligt de nya reglerna

Sandra Allerrud och Daniella Röhss håller webbinarium om att skriva Coach cards och att vara tränare enligt de nya reglerna.

När: Torsdag 5 oktober kl. 16:30-18:00

Målgrupp: Det här webbinariet riktar sig till dig som är tränare för tävlingsgrupper. Det är en öppen föreläsning vilket betyder att vem som helst är välkommen.

Innehåll: Hur man ska bygga upp ett musikprogram enligt de nya reglerna, tips och trix och delande av erfarenheter efter årets internationella mästerskap.

Vi rekommenderar att man har koll på grunderna i de nya reglerna sedan innan. Under webbinariet kommer inte detta gås igenom utan snarare förtydliganden kring svårigheter man kan deklarera och övrigt som är bra att tänka på.
Ett tips är att titta på den videoinspelning som gjordes av Daniella Röhss i våras, läs mer här: https://svensksimidrott.se/vara-simidrotter/konstsim/stod/tips-och-lankar Länk till annan webbplats.

Ingen föranmälan krävs, ni är välkommen att klicka in på länken från 16:25 torsdag 5 oktober

Webbinariet kommer att finnas som öppen videolänk på hemsidan efteråt, för alla som vill ta del av det i efterhand (även frågestund/diskussioner spelas in, så: medverkan=godkännande).

Möteslänk: https://us02web.zoom.us/j/87355256292 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-09-13

Senast uppdaterad: 2023-09-13

Författare: Emma Sundstedt

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -