Gå till innehåll
Konstsim

Inbjudan till information kring coach card

Konstsimsutskottet bjuder tillsammans med landslagstränarna Daniella & Anna in till information kring skrivandet av coach card.

Med anledning av de nya reglerna inom Konstsimmet och skrivande av ett Coach card vill vi bjuda in er till en informationsträff med möjlighet att ställa frågor och diskutera aktuella funderingar kopplat till dessa.

Denna information och vidare diskussion vänder sig främst till dig som är konstsimstränare för aktiva som tävlar, men alla som är intresserade är välkomna att lyssna/delta.

Inför diskussionsforumet kommer ni tilldelas en förinspelad information från Daniella Röhss och Anna Högdal, som båda medverkade på FINAs tränarkurs i höstas. De delar där med sig av insikter och material som de fick med sig.

Ni anmäler er till denna information och tillhörande diskussionsforum senast den 12e mars. Anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

12 mars – sista anmälningsdag till diskussionsmötet (digitalt, Zoom)
6–12/3 när du anmält dig – länk till mötet, förinspelad information med landslagstränarna Daniella & Anna samt länk till att ställa frågor skickas ut
19 mars – sista dag att skicka in frågor utifrån den förinspelning ni tittat på
26 mars – Diskussionsforum kl. 10-12, ledd av Daniella & Anna

Publicerad: 2023-03-03

Senast uppdaterad: 2023-03-06

Författare: Helena Bengtsson

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -