Gå till innehåll
Distrikt Stockholm

Stockholms Simfestival

Stockholms Simförbunds öppet vatten kommitté arbetar aktivt för att uppmuntra ungdomar att engagera sig och prova på öppet vatten simning. Som en del i detta initiativ kommer förbundet att subventionera startavgiften med 200 kr för ungdomar mellan 13-18 år i alla lopp i tävlingsklassen på Stockholms Simfestival den 17 juni.

Som en del i satsningen kommer Coach Ludde att erbjuda kostnadsfri coaching på plats för ungdomar och klubbar som vill få hjälp och feedback under sina lopp. Detta erbjudande är speciellt värdefullt för de som vill delta men kanske saknar tränare under den aktuella dagen.

För föreningar som vill delta med subventionerad avgift och eventuellt anmäla flera simmare erbjuder Simfestivalen hjälp med anmälan. De som är intresserade kan kontakta info@simfestivalen.se för vidare hjälp. Begränsat antal platser finns!

Kort om Simfestivalen:

Simfestivalen genomförs den 17 juni och arrangeras av Simklubben Neptun och Skuru IK Simning. Festivalen äger rum i Källtorpssjön, Hellasgården i Nacka och inkluderar olika aktiviteter såsom märkestagning för barn, prova-på lopp för de barn som är intresserade. För ungdommar finns är särskild tävlingsklass i 1800m-loppet och utöver det finns 1800m och 3600m-lopp i tävlings- och motionsklass. 3600m-loppet ingår även i Svenska Simförbundet Open Water Trophy. För deltagande i tävlingsklasserna krävs OW-licens, läs mer om det och om Open Water Trophy här Länk till annan webbplats..

Mer information om Simfestivalen finns på www.simfestivalen.se Länk till annan webbplats.

 

En bild