Gå till innehåll
Distrikt Stockholm

 


Grundutbildning för tränare

Denna utbildning arrangeras av SISU Stockholm.

SISU Idrottsutbildarnas Grundutbildning för tränare ger dig en god grund att stå på i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är för alla tränare oavsett idrott och om du tränar barn, ungdom eller vuxna.

Grundutbildningen ger en bra inblick i viktiga saker att tänka på i ditt ledarskap, i vilken roll och vilket sammanhang du befinner dig i, hur du på ett bra sätt möter och skapar goda träningsmiljöer för dina utövare. Grundutbildningen går även igenom vikten av en bred rörelserepertoar, fysiologi och träningslära som ger goda förutsättningar för dig när du ska planera och genomföra träningspass på ett bra och genomtänkt sätt.

Du är välkommen att gå utbildningen från det år du fyller 14 år. När tränare i det yngre åldersspannet anmäler sig rekommenderar vi att en äldre tränare från föreningen går utbildningen samtidigt för att vara mentor och bollplank för de unga i deras nya roll som tränare.

Klicka dig vidare till SISU Stockholms utbildningssida för att se kommande utbildningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.