Gå till innehåll
Distrikt Stockholm

Utvecklingskonsulent

Utvecklingskonsulent för Stockholms Simförbund är Erik Rudberg, som är anställd av Svensk Simidrott centralt. Erik bor i Stockholm och har sitt kontor på i Svensk Simidrotts lokaler på Heliosgatan, men han sitter även i Stockholms Simförbunds lokaler i Eriksdalsbadet med jämna mellanrum.

I utvecklingskonsulentens roll ingår bland annat att:

  • vara ett stöd till föreningar i utvecklingsfrågor
  • arbeta med regionala utvecklingsprojekt och satsningar för att stärka simidrotten i distriktet
  • samordna befintligt stöd för att utveckla simidrotten i distriktet
  • utifrån lokala förutsättningar sprida centrala utvecklingsprojekt och satsningar till distriktens föreningar.

En förutsättning för gott samarbete med föreningarna i distriktet är att man får en initial kontakt. Därför är besök i föreningarna viktiga och Erik besöker gärna er förening, för att stötta er i er verksamhet eller hjälper till med det som ni känner att ni vill ha hjälp med i er utveckling framåt. Det går också bra att höra av sig med frågor så svarar Erik eller hänvisar er vidare till rätt person. Det kan till exempel vara kontakter med Svensk Simidrott centralt, RF-SISU på distrikts- eller riksnivå, kontakt med region eller kommun och andra externa intressenter.

Det går också bra att bara höra av sig för att prata. Vi vill att ni ska känna att ni alltid kan kontakta er utvecklingskonsulent i alla de frågor som just ni har i er förening.

Varje månad skickar vår utvecklingskonsulent ut ett nyhetsbrev Öppnas i nytt fönster. med information från centralt håll, tips och annat kul att läsa för er ute i föreningarna. I vänstermenyn kan ni klicka er in för att se och läsa samtliga nyhetsbrev sedan april 2022, där kan ni även kan ange er mailadress för att börja prenumerera på nyhetsbrevet.

Erik deltar alltid vid Stockholms Simförbunds styrelsemöten och har ett kontinuerligt samarbete med distriktsförbundets kansli.

Erik Rudberg

 

Utvecklingskonsulent, Distrikt Stockholm
Erik Rudberg
erik.rudberg@svensksimidrott.se
010-476 42 43