Gå till innehåll
Distrikt Östsvenska

Funktionärskort

Nu lanserar vi digitala funktionärskort i Östsvenska Simförbundet. Nedan har du beskrivningen för hela arbetsgången.

Digitala funktionärskort 

  1. Funktionärsansvarig i respektive förening ansöker om ett administratörskonto på https://ostsvenska.netlify.app/admin/register Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och skickar samtidigt ett mail till ostsvenska@svensksimidrott.se alternativt annan ÖSSF admin.
  2. ÖSSF admin godkänner föreningens adminkonto så denne kan lägga till föreningens funktionärer m.m.
  3. A: Föreningsadministratören lägger till alla sina funktionärer genom att ange namn och personnr på dessa. Det görs efter funktionären gjort färdigt sin praktik eller gått en uppdatering.
    B: Alternativt ansöker funktionären själv om sin licens och funktionärskort på https://ostsvenska.netlify.app/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och då kan föreningsadmin med enkelt musklick lägga till dom för godkännande av ÖSSF när funktionären gjort sin praktik eller gått en uppdatering.
  4. Vid första alternativet (3. A) ovan ansöker funktionären om att få sin licens på https://ostsvenska.netlify.app/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
  5. ÖSSF admin går sedan in och godkänner alla som ansökt om licens. För att licensen ska bli godkänd ska de vara registrerade i ÖSSFs register i Idrottonline när de gått en utbildning eller uppdatering. Därav är det viktigt att föreningen följer anvisningarna vid funktionärsutbildning och att anmälan går via ÖSSF.
  6. Till sist så kan alla funktionärer visa sin licens på https://ostsvenska.netlify.app/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och alla funktionärer är synliga för ÖSSF admin och respektive klubbadmin.


Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2023-01-11

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -