Gå till innehåll
Distrikt Östsvenska

Ledarutbildning

Här har du info om distriktets utbildningar för ledare.

Östsvenska Simförbundet bedriver nedan beskrivna ledarutbildningar. Inbjudan och anmälan till dessa utbildningar finns på Utbildningskalendern och i nyhetsflödet för hemsidan.

Simidrottsledare - Första utbildningen i Svenska Simförbundets utbildningsstege. Denna är en av tre delar för att kunna få intyget som Assisterande Simidrottsledare. De andra två delarna är RF-Sisus Grundutbildning för Tränare (GUT) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en HLR-utbildning. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om denna Nivå 1 - Assisterande Simidrottsledare. För att bli godkänd och få intyg efter utbildningen ska detta formuläret fyllas i om inte kursledaren delar ut det själv.

Simlärarutbildning - Vid behov arrangerar vi denna utbildningen och planen är att samarbeta med ett eller två av våra distriktsgrannar för att få det att fungera. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om nivå 2 i utbildningsstrukturen.

Simlinjeinstruktör 7-13 - Vid behov arrangerar vi denna utbildningen och planen är att samarbeta med ett eller två av våra distriktsgrannar för att få det att fungera. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om nivå 2 i utbildningsstrukturen.

Föreningsutbildning BAS - Detta är en utbildning utvecklad i vårt distrikt som är ett enkelt och bra koncept för en internutbildning som alla föreningar kan använda sig av. Läs mer här hur du går tillväga. Du kan boka in vår utvecklingskonsulent att hålla i en denna utbildningen och vid behov kan den skräddarsys till just era behon.

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2024-05-14

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -