Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Fortsatt platser kvar på licenskursen 27-28 maj

Den 27-28 maj kommer licenskursen "Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?" att arrangeras i Stockholm. Ännu finns det platser kvar på kursen!

Vi vill passa på att uppmärksamma er om att det ännu finns platser kvar på licenskursen "Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?" som går av stapeln den 27-28 maj i Stockholm. Se mer information nedan!

Licenskurs: Hur får vi fler simidrottare att stanna kvar i verksamheten?

27-28 maj 2023, Stockholm

Kursen vänder sig till dig som är tränare och ledare inom simidrotten. Kursen innehåller såväl teori som praktik i bassäng.

Inom simidrotten har vi olika utmaningar. En av dessa är att få våra simidrottare att stanna kvar i verksamheten. Under helgen kommer vi att diskutera vad vi kan göra för att få fler att stanna kvar. Hur kan vi skapa en rolig och utmanande verksamhet som fler vill vara med i? Hur kan vi jobba för att ge fler möjlighet till ett livslångt simidrottande? Utbildningen innehåller bland annat motivationsteorier, rörelseförståelse och goda exempel från olika områden. Därutöver kommer det också att vara praktik i bassängen som syftar till att ge inspiration och nya övningar och upplägg.

För att se det preliminära kursprogrammet, klicka här Pdf, 240 kB..
Vid önskemål om anmälan, kontakta utbildning@svensksimidrott.se
(Eventuellt boende får man dock se till att ordna med själv vid anmälan i detta läget.)

Publicerad: 2023-05-15

Senast uppdaterad: 2023-05-16

Författare: August Wiklund

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -