Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Craft

Sportvarumärket Craft är officiell leverantör av landslagskläder till Svensk Simidrotts alla landslag.

En bild

– Simning och hela simidrotten är en mycket stor global sport med rejält genomslag på både dam- och herrsidan, vilket harmonierar perfekt med vårt varumärke, säger Patrik Danielsson, Sales Manager Club på Craft Sportswear.

-Sverige har haft enorma framgångar i bassängen, både historiskt och i modern tid, och det ska bli fantastiskt roligt att vara med som partner i Svensk Simidrotts satsning på att behålla och stärka Sveriges framskjutna position.

Avtalet innebär att Craft levererar kläder till Svensk Simidrotts samtliga landslag. Avtalet innefattar att Craft och Svensk Simidrott under perioden tar fram en unik landslagskollektion. Inom ramen för samarbetet kommer även en merchandise-kollektion att utvecklas.

– Vi är mycket glada att kunna ha säkrat en ny stark klädpartner där Craft satsar på simidrotten. Craft är kända för att ha hög kvalitet på sina produkter och vi ser detta som starten på ett långsiktigt samarbete. Att våra landslag dessutom får möjlighet att bära ett svenskt varumärke när de representerar Sverige i världen känns extra roligt, säger Jan Dahlberg Marknadschef inom Svensk Simidrott.

Samarbetet mellan Craft och Svensk Simidrott inleds i juni 2022 och sträcker sig över tre år.

Mer om Craft och deras produkter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-08-22

Senast uppdaterad: 2022-10-11

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -