Gå till innehåll
Distrikt Västsvenska

Årets simidrottsledare 2023

Kendra Carr

Motivering:
Kendra har lyft och bidragit till simidrottsutvecklingen i distriktet inte bara som en fantastisk tränare och spelare i vattenpolo utan för alla simidrotter. Hon har varit en av pionjärerna till startandet av Västsveriges första simidrottsskola. Som vi hoppas se mer av.

Kendra är givmild, inlyssnande och otroligt energirik. Hennes kunskap och engagemang i vattenpolo har även förärat henne en plats i förbundets vattenpoloutskott

Priset kommer att delas ut på Öppna DM/JDM/Para DM 1-2 juni 2024 i Varberg

 

Martin Isaksson

Motivering:

Motivering:
Martin har under året fört fram Kungälvs Sim med stort engagemang. Han har inte enbart stått som tränare på bassängkanten utan även skött i stort sett hela verksamheten – allt från kanslijobb till tränare till funktionärs-ansvarig och ändå samtidigt lyckats hålla ett lugn och orkat med alla frågor och funderingar från simmare till föräldrar.

Däremellan har han engagerat sig och hållit i Team Future läger för hela Västsvenska distriktet under 2023 och tillsammans med ett Tränarteam från olika föreningar fortsätter de att utveckla och hitta nya koncept.

Priset kommer att delas ut på Öppna DM/JDM/Para DM 1-2 juni 2024 i Varberg

 

VSSF styrelse och kommittéer vill härmed rikta ett varmt tack till er båda, Kendra och Martin, för ett mycket bra och värdefullt samarbete.

Publicerad: 2024-05-06

Senast uppdaterad: 2024-05-06

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -