Gå till innehåll
Masters
Caroline Magnusson, Täby Sim

Mastersstipendie

Svensk Simidrott och Glen Christiansen Mastersstipendium

Stipendiet utdelas till den tränare/ledare/funktionär/eldsjäl som under föregående år eller tidigare i sitt ledarskap utfört en betydande insats av bestående karaktär för svensk Masters-simning på lokal, regional, nationell eller internationell nivå; eller till den Masters-simmare som föregående år gjort en framstående prestation och dessutom på annat sätt gjort eller gör betydande insatser för svensk Masterssimning. Stipendiet består förutom äran av ett inspirations- och träningsläger på T3 på Teneriffa där Glen står på kanten.

Under kortbane-SM i Eskilstuma 22-24 mars 2024 tilldelades priset
Caroline Magnusson, Täby Sim med följande motivering:

"Caroline är en strålande förebild i simningens värld där hon har lyckats ta sig från osäkra simtag och crawlkurs till överst på prispallen med guldmedaljer runt halsen. Hon har bevisat att ålder eller tidigare bakgrund inom simidrott inte är något hinder när passion och vilja är stark nog.

Caroline tilldelas detta pris för hennes bedrifter ibassängen och hennes förmåga att inspirera andra att tro på sig själv, sina drömmar och för att hon är ett levande bevis på att det är aldrig försent att våga börja med något nytt!"Stipendiemottagare

2023 Caroline Magnusson

2019 Camilla Johansson-Sponseller

2018 Leo Bielicz

2017 Bo Hultén

2016 Anette Philipsson

2015 Jörgen Tisell

2014 Harriet Bure

2013 Lars Edstedt

2012 Anders Berlin

2011 Anna-Carin Nordin


Stipendiejuryn består av

  • Glen Christiansen
  • Mastersansvarig i Svenska Simförbundet
  • Förbundschef i Svenska Simförbundet

Publicerad: 2022-08-10

Senast uppdaterad: 2024-03-25

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -