Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Inbjudan till Domarutbildning Steg 1 (Vattenpolo)

Välkommen att anmäla er till Domarutbildning Steg 1 (Vattenpolo) som Svensk Simidrott har för avsikt att arrangera med start med en digital teoridel lördagen den 10 juni.

Svensk Simidrott planerar att arrangera en Domarutbildning Steg 1 (Vattenpolo) med en digital teoridel den 10 juni, samt med en praktik vid ett senare tillfälle. Se nedan för mer information och anmälan.

Domarutbildning Steg 1 (Vattenpolo)

10 juni (Teori) + Praktik vid senare tillfälle, Digitalt via Zoom

Domarutbildning Steg 1 i vattenpolo riktar sig till dig som vill bli domare i vattenpolo. Alla är välkomna att anmäla sig och inga förkunskapskrav krävs förutom att man ska fylla minst 16 år under 2023.

Utbildningen genomförs i två moment, teoretiskt (digitalt) samt praktiskt (fysiskt). Teoridelen hålls digitalt på distans lördagen den 10 juni. Praktikdelen kommer sedan att planeras in framöver när vi vet vilka deltagare som är anmälda och vart i Sverige dessa kommer ifrån. Tanken är att det ska finnas möjlighet att genomföra den praktiska delen vid fler än ett tillfälle framöver och i olika delar av Sverige. En första möjlighet till praktiktillfälle kommer att vara i samband med Upptramp Cup den 16-18 juni i Stockholm.

För mer information och anmälan klicka här Pdf, 238.1 kB..
Sista anmälningsdag är söndagen den 4 juni

Publicerad: 2023-05-23

Senast uppdaterad: 2023-05-24

Författare: August Wiklund

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -