Gå till innehåll
Tävling Svensk Simidrott

Agnes Kramer inför Para-EM: "Vill simma så bra som jag bara kan"

Agnes Kramer är i full gång med att slipa på formen inför Para-EM som bara är mindre än en vecka bort. "Jag ser fram emot att tävla på ett stort mästerskap och kunna se hur jag ligger till internationellt", säger Agnes Kramer.

Para-EM i Madeira, Portugal innehåller år 2024 fem stycken svenska simmare. En av dem är Agnes Kramer från Falkenberg Simklubb, som på nytt förbereder sig för ett stort mästerskap.

"Jag har kört på och fortsatt med lite hårdare träning innan jag i slutet av förra veckan trappade ner och gick över till att toppa formen ordentligt", säger Agnes Kramer.

"Vill ta mig till final och ha roligt"

Förväntningarna och förhoppningarna är högt ställda, även om hon också lägger stor vikt vid att det också handlar om att ha kul under tävlingarna.

"Jag vill simma så bra som jag bara kan, och ta mig till final och ha roligt. Medaljer är en bonus och såklart jätteroligt om det skulle lyckas. Jag ser mest fram emot att träffa alla som ska med, få chans att tävla igen på ett stort mästerskap och kunna se hur jag ligger till internationellt".

Paralympics i Paris är huvudmålet för året, men kanske ännu viktigare är det att hinna med att njuta och tävla så bra som hon bara kan.

"Jag vill se hur långt jag kan nå med den träning jag gör och har gjort. Att komma till Paris hade varit otroligt häftigt och det hade toppat året. För övrigt handlar det om att njuta och känna att jag kan prestera mitt bästa på alla de tävlingar som jag genomför", avslutar Agnes Kramer.

Taggar:

Publicerad: 2024-04-15

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Gustav Calderon