Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Projekt: Flexibla former för deltagande

Svensk Simidrott bjuder härmed in till projektet Flexibelt deltagande i simidrott. Vi vill undersöka hur vi kan bedriva simidrottsverksamhet på ett sätt som möjliggör större flexibilitet i när och hur ofta barn och unga deltar i simidrottsaktiviteter. Sista dag för ansökan är 7 maj 2023

Vi vet att många föreningar bedriver en helt fantastisk verksamhet runt om i landet. Vi vet också att simidrotten, liksom resten av idrottsrörelsen har potential att nå ännu fler barn och unga än vi gör idag. Vi tror att ett sätt att försöka nå ännu fler barn och unga med vår verksamhet kan vara att se över om det finns möjligheter till ett mer flexibelt deltagande i simidrotten. Genom detta projekt har ni nu möjlighet att söka stöd för att testa era idéer kring ett mer flexiblet deltagande i er simidrottsverksamhet för barn och unga från 7-25 år.

Här hittar ni mer information om projektet. Länk till annan webbplats.

Välkomna med er ansökan senast 7 maj. För frågor kontakta: moa.bergstedt@svensksimidrott.se

 

Publicerad: 2023-04-24

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Johanna Stenberg

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -