Gå till innehåll
Simning

Swim England till Swedish Grand Prix

Swim England är kända för sina breda satsningar och som ett steg i det kommer de i år till SGP i Kungsbacka med ett team på 40 simmare i ålder 14-18 år ut deras Youth Talent Pathway samt 25 coacher, fysioterapeuter och supportrar, totalt 65 personer.

Besöket kräver planering så Swim England National Talent Officer, Richard Blackshaw, samt assisterande tränare Marie Atkinson var på besök i Kungsbacka den 24-25 januari för planering på plats med riskanalyser för hotell, kringliggande måltidslokaler samt simarenan.

– Det var ett häftigt möte och de gillade vad de såg och vad vi kunde erbjuda! Teamet söker bra motstånd utanför UK och för dem är SGP i Kungsbacka en perfekt tävling med perfekta förutsättningar att deltaga på. Att supportrarna hemma i UK även kan följa tävlingen på Simidrottstv är något de också ser som ett stort mervärde säger Mikael Fredriksson som är GP ansvarig i Kungsbacka Simsällskap. Blir årets GP lyckat för dem ser vi fram emot ett mångårigt samarbete avslutar Mikael.

Sista anmälningsdag till Swedish Grand Prix är 23 februari, läs mer i inbjudan Pdf, 187.6 kB, öppnas i nytt fönster. samt erbjudanden om mat & logi Pdf, 179.3 kB, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2023-02-14

Senast uppdaterad: 2023-02-14

Författare: Kenneth Magnusson

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -