Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Fredrik Månsson fick ta emot utmärkelse för förtjänstfulla insatser

Det blev en lyckosam eftermiddag för Järfälla-ledaren Fredrik Månsson. Såväl damerna som herrarna bärgade SM-guld, samtidigt som han själv fick ta emot en personlig utmärkelse som tack för lång och trogen tjänst. "Det är kul att man blir uppskattad och uppmärksammad", säger Fredrik Månsson.

Fredrik Månsson fick äran att ta emot ett förtjänsttecken i förgyllt silver under lördagen. En utmärkelse som finns för att premiera förtjänsfulla insatser inom simidrotten.

"Det är naturligtvis kul att bli uppskattad och uppmärksammad. Det är inte därför man håller på men att få ett litet erkännande för det man gör värmer ju alltid. Det har varit många år som domare och många år i kommittéer, så det är kul", säger Fredrik Månsson.

Han fortsätter:

"Det finns allt ifrån att man får ett telefonsamtal när man är på semester där något behöver redas ut som det har varit disskussioner kring. Det har varit många bra diskussioner genom åren. Vattenpolo är ju en sport och ska vara en sport med mycket känslor så det kommer alltid att finnas saker att diskutera. Det har varit många år med varma och intresserade vattenpolofantaster som jag fått förmånen att träffa".

"En kanondag"

Fredrik Månsson kunde förstås också glädja sig åt dubbla SM-guld när både damerna och herrarna i Järfälla tog hem sin respektive final. Herrarna trots att man drabbades av ett sent bakslag tätt inpå matchstart.

"Det är en match som är så spännande som den ska vara. På uppvärmningen får vi en av våra mest framstående spelare skadade, och att gruppen klarar av att hantera det och komma in med ett bra fokus. Det är jag väldigt imponerad över".

"Kollar man på damernas match så saknade SPIF ett par spelare idag, Järfälla går in direkt och visar från början att man är ett par nummer för stora. Allt som allt har det varit en kanondag det här. Vi har säkrat dubbla guld och sen är det ju såklart roligt att man får uppskattas lite själv också. Man kan ha det sämre", avslutar Fredrik Månsson med ett leende.

Publicerad: 2024-05-04

Senast uppdaterad: 2024-05-13

Författare: Gustav Calderon

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -