Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Fredrik Lundin ny förbundskapten för parasimning

Svensk Simidrott är glada att presentera Fredrik ”Ludde” Lundin som ny förbundskapten för parasimning. Fredrik har bred erfarenhet av simidrott i ledande positioner. Han har tidigare varit huvudtränare och sportchef i Svenska Triathlonförbundet. De senaste sju åren har han varit sportchef simning i Simklubben Neptun. Under senaste året har han parallellt arbetat som projektledare inom Svensk Simidrott och kursledare för Siminstruktör och licenskurs för Simning i öppet vatten.

Fredrik kommer att ha ett brett ansvar för att leda och utveckla paralandslaget och parasimningen i Sverige. Han kommer i sin nya roll att planera för de olika landslagens tävlingssäsong, sätta upp mål och uttagningskriterier och skapa en positiv och stödjande miljö där simmarna kan utvecklas och nå sin fulla potential.

Läs pressmeddelandet här

Publicerad: 2024-02-20

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Anna Hammar

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -