Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Svensk Simidrott på ministermöte

Svensk Simidrott var representerade idag när fem förbund, RF, GIH och Centrum för idrottsforskning deltog på ett rundabordssamtal med Socialdepartementet och socialministerministern Jakob Forssmed.

Temat för dagen var toppning och tidig selektering inom barn och ungdomsidrotten. Från simidrotten pratade vi kring det arbete som gjorts kring tävlingsformer för barn och om anläggningsfrågan och våra föreningars förutsättningar att bedriva sin verksamhet. - Som socialminister har man ett stort ansvarsområde, och det var glädjande att Forsmed visade på ett stort engagemang och genuint intresse för idrottsfrågorna, säger Förbundschef Mikael Jansson.

Publicerad: 2024-01-26

Senast uppdaterad: 2024-01-26

Författare: Anna Hammar

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -