Gå till innehåll
Svensk Simidrott

En julhälsning från ordförande

Vår ordförande Pia Zätterström skickar här en julhälsning till alla som är involverade i Svensk Simidrott

Året som gått, 2023, har varit en tid av glädje och framgång för oss inom Svensk Simidrott. Det har varit ett år fyllt av spännande ögonblick, imponerande prestationer och en härlig känsla av gemenskap.

Förra veckan stod EM i simning i Bukarest i fokus, och vi kan alla vara stolta över de fantastiska resultaten. Det var det mest framstående EM för Sverige på årtionden. Ett stort grattis till alla simmare och ledare som gjorde detta möjligt, såväl på plats, som på vägen fram med förberedelser och klok träning. Vi gläds även åt våra simhoppare, som på den internationella scenen plockat hem ett flertal medaljer och goda placeringar under året. Vad gäller vattenpolo har satsningarna på damlag börjat bära frukt och vi gläds med deras framgångar. Dessutom är det första gången som en manlig svensk konstsimmare tar en plats till ett internationellt mästerskap under VM i februari nästa år

Läs hela julhälsningen här Pdf, 968.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-12-18

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Anna Hammar

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -