Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Nominera till Simidrottsgalan

Nu är det dags att nominera i kategorierna Årets Eldsjäl och Årets Fairplay.

Årets eldsjäl

En ideell person som har ett stort engagemang utöver det vanliga och som engagerar sig i simidrottens vardag. En person som visar vikten av det ideella engagemang för ett fortsatt starkt föreningsliv.
En person som ger allt!

Årets fairplay

En person eller organisation som står upp för alla människors lika värde och som aktivt arbetar med värdegrunderna. Någon som arbetar för ett bättre och mer inkluderande samhälle. Någon som lyfter upp angelägna frågor relaterade till föreningslivet.

Nominera här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-10-25

Senast uppdaterad: 2023-10-25

Författare: Ulrica Soderqvist

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -