Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Säkerheten höjs för inloggning i IdrottOnline!

För att skydda idrottsrörelsens uppgifter höjs säkerheten vid inloggning i IdrottOnline. Freja + kommer behövas för identifiering vid inloggning i systemet.

Freja+ är en statligt godkänd e-legitimation som även kan användas som en fysisk legitimation i mobilen. Tjänsten är kostnadsfri för idrottsrörelsen via Riksidrottsförbundet.

De som har rollerna huvudadministratör, klubbadministratör och förbundsadministratör kommer löpande att aktiveras och det är därför du får detta meddelande. Freja+ aktiveras för dig om ca en vecka.

Detta kommer gälla för dig

När Freja+ aktiveras kommer du istället för att logga in med användarnamn och lösenord, eller med Freja bas, bli hänvisad till en sida med ytterligare instruktioner för hur du loggar in med Freja+.

För att ligga steget före kan du ladda ner mobilappen Freja om du inte redan har gjort det. Den behöver du för att kunna logga in. För att kunna använda Freja+ behöver du även en giltig svensk ID-handling.

All information du behöver hittar du på denna sida: Säker inloggning med Freja+ - Riksidrottsförbundet (rf.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Publicerad: 2023-10-12

Senast uppdaterad: 2023-10-12

Författare: Josefin Lillhage

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -