Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Elitidrottsstipendium till två simidrottare

Vi gratulerar Elna Widerström och Isak Eliasson som fått Riksidrottsförbundets och Svenska Spels Elitidrottsstipendium för 2023–2024.

Utöver det ekonomiska stödet på 50 000 kronor vardera som stipendiet medför erbjuds även de aktiva stöd från avdelningen Elitidrottstöd på Riksidrottsförbundet inom bland annat idrottspsykologi och idrottsmedicin. Både det ekonomiska och det operativa stödet är ofta avgörande för elitidrottarens utveckling och prestation, men även för främjandet av psykisk hälsa och bättre förutsättningar till en hållbar idrottskarriär. 

Läs mer om stipendiet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-09-19

Senast uppdaterad: 2023-09-19

Författare: Anna Hammar

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -