Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Pridevecka hos Svensk Simidrott

detta händer under stockholm pride

Det är Stockholm Pride och vi på Svensk Simidrott vill passa på att ha temavecka för att uppmärksamma både de jobb som görs idag men också för de som behöver göras.

Inkludering och allas lika rätt att delta står i Svensk Simidrotts strategi och är något vi arbetar aktivt med. Inom Svensk Simidrott ska alla känna sig välkomna, delaktiga samt få delta och veta vad vi står för. Följ oss på instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ta del av vår Pridevecka!

Under veckan kommer vi både dela tips, lyfta inspirerande simidrottare, prata HBTQI på Aquainspiration Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och så släpper vi ett spännande poddavsnitt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med Cal från Stockholm Dolphins! Veckan avslutas med att vi gemensamt går i Stockholm Prideparad för att manifestera allas lika värde och rättigheter. Häng med!

 

Publicerad: 2023-07-30

Senast uppdaterad: 2023-06-29

Författare: Ulrica Soderqvist

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -