Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Start Your Impossible Camp i Köping

start your impossible camp köping 2023

Start Your Impossible Camp arrangeras i Köping den 1-3 september

Start Your Impossible Camp är ett idrottsläger arrangerat av Sveriges Paralympiska Kommitté. Det riktar sig till idrottsintresserade personer med funktionsnedsättning - i alla åldrar. Lägret innehåller inspirationsföreläsning, workshop, nätverkande och massor av idrott. Ambitionen är att den som är helt ny hittar en idrott och att den som redan är aktiv får en boost i sin utveckling. Mer information och anmälan finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Campen är ett bra tillfälle för rekrytering, kunskap och inspiration. Svensk Simidrott kommer vara på plats, kommer du?

Publicerad: 2023-06-22

Senast uppdaterad: 2023-06-22

Författare: Annika Friberg

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -