Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Ansök till ATG Drömfond Parasport

Nu är det dags att ansöka till ATG Drömfond Parasport. Den idrottsförening som söker har möjlighet att tilldelas/vinna ett finansiellt stöd på 100.000kr!

Kravet för att ha möjlighet att vinna prispengarna är att idrottsföreningen jobbar för att inkludera, engagera och skapa idrottstillfällen för personer med syn-, rörelse och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Både parasportföreningar och andra idrottsföreningar har möjlighet att tilldelas stödet, huvudsaken är att föreningen arbetar med att inkludera en eller fler av de tre målgrupperna.

Förra året fick en Discgolf förening stödet för att göra sin bana mer tillgänglig och året innan fick en badmintonförening stödet för att köpa in rullstolar så att de kunde öppna upp för fler att spela med dem. Det är viktigt att specificera vad man vill använda pengarna till i ansökan samt att man söker om någonting som skapar en långsiktig skillnad, dvs. inte för att täcka kostnader för en resa eller tävling.

Ansökan är öppen till och med den 4 juni.

Ansök här! Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-05-29

Senast uppdaterad: 2023-05-26

Författare: Therese Lindstedt

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -