Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Nytt avsnitt av Aquapodden!

Detta avsnitt handlar om att vara ung och lovande och ändå inte känna press, att inte tröttna på sin idrott, om vänskapen i landslaget och om att ragga egna sponsorer.

Sara Junevik orienterade tills hon hittade simningen. Väldigt bra val av sport, tycker Sara, som aldrig blev särskilt bra vän med kartan. Att simningen var hennes grej visste hon först när hon kammade hem en bronsmedalj på SumSim – utan att ha tränat särskilt mycket. Detta avsnitt handlar om att vara ung och lovande och ändå inte känna press, att inte tröttna på sin idrott, om vänskapen i landslaget och om att ragga egna sponsorer. Välkommen till Aquapodden med Sara Junevik!

Publicerad: 2023-05-10

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Therese Lindstedt

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -