Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Nyheter simmärken – snart höjer vi priserna

Sommaren är runt hörnet och som alla år är det viktigt att testa av simkunnigheten – passa på att ta Vattenprovet nu innan badsäsongen drar i gång ordentligt! Vi har fyllt på lagret med simmärken inför vårens simskoleavslutningar och inför sommarens alla simskolor.

Årets Vattenprovet är åter igen ett samarbete med Majblomman där 10kr går till deras organisation för att motverka barnfattigdom. Precis som ni inte vill missa årets Vattenprov så vill ni inte heller missa årets Simborgarmärke som fått en vacker somrig mintgrön pastellfärg.

Om en månad rullar vi ut de nya priserna i simmärkesshopen – så passa på att fylla på era lager av märken innan 1a juni! Omvärlden har varit turbulent de senaste åren vilket har lett till en prisuppgång både på råvaror och fraktkostnader, vilket leder till att vi behöver justera priserna uppåt på våra simmärken. Den nya prislistan kommer att skickas ut tillsammans med simmärkesaffischerna som äntligen skickas ut nu i början på maj. Håll koll i brevlådan! Har ni inte fått affischerna, kontakta oss på forlaget@svensksimidrott.se

Publicerad: 2023-05-02

Senast uppdaterad: 2023-05-02

Författare: Ulrica Soderqvist

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -