Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Parasimmarna som är uttagna till NM

Efter Para-SM i Eskilstuna presenterades vilka parasimmare som är uttagna till Nordiska Mästerskapen i Bergen

Herrtruppen: Robin Håkansson Sundsvalls Simsällskap, Edvin Söderlind Värnamo Simsällskap, Elias Alm Luleå Simsällskap, Tobias Klasson Säffle Simsällskap, Jesper Andersson Karlstads Simsällskap, Gustav Ljungberg Solens Idrottsförening, Andreas Nordh Osby Simsällskap, Felix Persson Simklubben Vänersborg, Conrad Hildebrand Södertälje Simsällskap, Anton Daggert Örebro Simallians, Manfred Åsman Solens Idrottsförening.

Damtruppen: Pernilla Lindberg Simklubben S02, Agnes Kramer Falkenbergs Simklubb, Nicola St Clair Maitland Södertälje Simsällskap, Ida Andersson Wulf Vellinge-Näsets Simklubb, Helena Fältman Spårvägen Simförening, Signe Bergqvist Upsala Simsällskap, Lova Johansson Kungsbacka Simsällskap.

Publicerad: 2022-10-31

Senast uppdaterad: 2022-11-01

Författare: Annika Friberg

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -