Gå till innehåll
Skånes Simförbund

Information om Sum-Sim Region

SUM-SIM REGION I ÄNGELHOLM OCH KARLSHAMN
Svensk Simidrott/Skånes Simförbund/Ängelholms SS och Karlshamns SK hälsar alla välkomna till Sum-Sim region i Ängelholm och Karlshamn

Nedan finns inbjudan men också information om de beslut som är tagna i samband med Sum-Sim region.

Beslut om Sum-Sim Region i Karlshamn

Under de senaste veckorna har det dykt upp en del problem kring DM och Sum-Sim Region i Burlöv.
Skånesims och Sydsims styrelser har tillsammans försökt hitta lösningar på dessa, med simmarnas, Sydsims och Skånesims bästa i fokus.
Detta har resulterat i att DM i kortbana kommer att arrangeras i det nya Burlövsbadet men på grund av de extremt höga hallhyrorna som Sydsim måste betala, finns det tyvärr ingen möjlighet för dem att arrangera Sum-Sim Region också.

Sedan detta blev klart har Skånesim jobbat för att hitta en alternativ arrangör som kan hålla i Sum-Sim Region tillsammans med Ängelholm.
Flera klubbar har tillfrågats men endast Karlshamn har kunnat tänka sig att ställa upp med så här kort varsel, vilket vi är väldigt tacksamma för.

Skånesim anser att det är viktigt att vi får Sum-Sim Region på två platser för att kunna ge så många simmare som möjligt chansen, speciellt eftersom det är denna information som har kommunicerats ut i tävlingskalendern sedan årets början.
Skånesim strävar efter att erbjuda två så likvärdiga tävlingar som möjliga men det kommer inte vara möjligt till 100% då simhallarna i Distriktet är väldigt olika.
Med det sagt ser vi fram emot två snabba tävlingar och många kvalade simmare från vårt distrikt.

Anmälan kommer öppnas på måndag 10 oktober i Tempus Anmälan.

Simkommittén/ Tävlingskommittén/Inga Wulf (ordförande i Skånes Simförbund)

INBJUDAN Pdf, 281.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-10-07

Senast uppdaterad: 2022-11-25

Författare: Emil Fritz

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -