Gå till innehåll
Distrikt Mellannorrland
Ledarsatsning

Ledarsatsning Svensk Simidrott och RF-SISU

Önskar du lära dig mer om och arbeta med att rekrytera in fler i er förening? Föreningar inom Mellannorrlands Simförbund bjuds nu in till två digitala träffar med fokus på att rekrytera och behålla ledare.

Målgrupp: Förtroendevalda, anställda och medlemmar med ansvar för rekrytering av ledare och ideella.

Under träffarna kommer du få lyssna på föreningar som har arbetat strategiskt med ledarrekrytering och ledarvård. Träffarna avslutas med gruppdiskussioner, presentation av olika material och ett paketerbjudande till föreningar som önskar att arbeta vidare med ledarrekrytering tillsammans med oss på RF-SISU och Svensk Simidrott. För att arbetet ska kunna fortsätta på bästa sätt hemma i föreningen rekommenderar vi att flera från er förening deltar.

Inbjudan till träffarna finner du här. Pdf, 1.4 MB, öppnas i nytt fönster.
Önskar du läsa mer om kvällens innehåll och material finner du det här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Träff 1

Datum och tid: 16 april, 18.30-20.30
Föredragande förening:
Persåsens skid- och kälkklubbs ordförande Daniel Danielsson berättar om föreningen. "Sammanhållning, framsteg, gemenskap – vår förening, vår framtid."
Anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1881968 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Träff 2 - OBS framflyttat datum!

Datum och tid: 25 april, 18.30-20.30
Föredragande förening: Vårby IK Skidors ordförande Anna Mannelqvist berättar om föreningens förändringsresa från 10 till 200 medlemmar.
Anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1874939 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Deltagande på träffarna är gratis. Du är varmt välkommen att delta på båda eller enbart en av träffarna!

Publicerad: 2024-01-30

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Författare: Sara Johansson

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -