Gå till innehåll
Vattenpolo

U18-slutspel i Lund

Helgen 19-21 maj spelas U18-slutspel i vattenpolo för killar och tjejer i Lund. I killarnas slutspel gör fyra klubbar upp om att bli svenska mästare, och för tjejerna blir det en uppgörelse mellan två lag.

I killarns slutspel deltar följande fyra lag: HÄVP, LSF, Järfälla och SPIF. Slutspelet genomförs med ett gruppspel där samtliga fyra lag möter varandr. 1:an och 2:an från gruppspelet möts sedan i final, medans laget som hamnar på 3:e och 4:e plats i gruppspelet gör upp i en bronsmatch.

Första matchen börjar kl 18:10 på fredag den 19 maj, och spelas mellan SPIF-HÄVP. Senare under fredagskvällen möter Järfälla-LSF (Linköpings Simidrottsförening). Killarnas gruppspel fortsätter sedan på lördagen. Både final och bronsmatch för killarna spelas på söndag förmiddag.

Tjejernas slutspel blir en uppgörelse mellan stockholmskonkurrenterna Järfälla och SPIF. Deras slutspel genomförs i bäst av två finalmatcher. Den första finalen spelas på lördags eftermiddagen och den andra på söndag förmiddag. Vinner lagen varsin final avgörs vem som blir svensk mästare genom straffläggning efter andra finalen.

Matcherna planeras att streamas om förutsättningarna i badet är gynnsamma. Matcherna ser ni då på www.aquatv.se. Länk till annan webbplats.

Samtliga matchtider ser ni på bilden nedan.

Publicerad: 2023-05-18

Senast uppdaterad: 2023-05-18

Författare: Stefan Keisu

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -