Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Inbjudan till licenskurserna "Minisim" & "Öppet Vatten"

Svensk Simidrott bjuder in till de två parallella licenskurserna "Minisim" & "Öppet Vatten". Kurserna kommer att genomföras i mitten av mars 2023.

Svensk Simidrott planerar att genomföra de två licenskurserna "Minisim" & "Öppet Vatten" under mars i Jönköping. Se nedan för mer information och anmälan till respektive kurs.

Licenskurs: Minisim

18-19 mars 2023, Jönköping

Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare för barn (utvecklingsstadium 1-2). Minisim är en aktivitet i vatten för barn mellan två och fyra år. Aktiviteten är inriktad till att ge barnet vattenvana och lära det grundläggande simövningar. I kursen går vi igenom Simningens ABC och de moment som ingår i här, samt de fyra simsätten och hur du lämpligast lägger upp undervisningen. Kursen är både teoretisk och praktisk.

För mer information och anmälan klicka här Pdf, 223 kB, öppnas i nytt fönster..
Sista anmälningsdag är söndagen den 12 februari

Licenskurs: Öppet Vatten

15 & 18-19 mars 2023, Digitalt & Jönköping

Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare för ungdom-, junior- och seniorsimmare (utvecklingsstadium 4–7). Utbildningen kommer bland annat att erbjuda information och diskussion kring: Kopplingen till distanssimning, likheter & skillnader med bassängsimning, kravprofil, feeding, taktik och träningsupplägg, samt gästföreläsare i form av framgångsrika svenska och internationella öppet vatten-simmare.

För mer information och anmälan klicka här Pdf, 228.7 kB, öppnas i nytt fönster..
Sista anmälningsdag är söndagen den 12 februari

Publicerad: 2023-01-12

Senast uppdaterad: 2023-01-12

Författare: August Wiklund

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -