Gå till innehåll
Svensk Simidrott

Inbjudan till Babysimsledare (VT 2023)

Svensk Simidrott bjuder in till utbildningen Babysimsledare som arrangeras under våren 2023.

Svensk Simidrott planerar att arrangera utbildningen Babysimsledare under våren 2023. Utbildningen kommer att genomföras både digitalt och i form av fysiska träffar i Göteborg. Se nedan för mer information och anmälan.

Babysimsledare

11 februari, 25-26 mars, 29 april 2023, Göteborg & Digitalt

Babysim är en aktivitet i vatten för barn upp till två år med fokus på lek utan prestationskrav. Babysim stimulerar barnet att träna motorik samt utveckla vattenvana och vattensäkerhet. Ett av målen är att barnet självständigt ska kunna ta sig i vattnet och under vattenytan, upp till ytan, sedan återvända tillbaka till bassängkanten, gripa tag i och hålla sig kvar vid bassängkanten. Ett delmål i babysim är sociala kontakter och att främja kontakten mellan barn och förälder.

Kursen Babysimsledare är en ny utbildning som ersätter utbildningarna Babysimsassistent & Babysiminstruktör som tidigare genomfördes som två separata utbildningar, men som numera alltså enbart kommer att vara en och samma utbildning. Utbildningen riktar sig till dig som vill få kunskap om hur verksamhet för de allra yngsta bör bedrivas. Efter avslutad utbildning blir man godkänd Babysimsledare hos Svensk Simidrott och har då vad som krävs för att själv ansvara för denna typ av verksamhet.

För mer information och anmälan klicka här Pdf, 246.8 kB..
Sista anmälningsdag är torsdagen den 2 februari

Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2022-12-30

Författare: August Wiklund

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -