Gå till innehåll
Tävling Svensk Simidrott

Sök jobbet som Förbundskapten simhopp

Vill du vara med och vidareutveckla Svensk Simidrott och svensk simhopp . Vår vision är Svensk Simidrott i världsklass, i ett Sverige där alla kan simma. Vi söker nu en förbundskapten i simhopp som med arbetsglädje och driv vill vara med och utveckla svenskt simhopp med vår vision och våra mål i fokus de kommande åren.

Uppdraget som förbundskapten innebär att du är ansvarig för elit- och landslagsverksamheten inom simhoppning samt samordningen och den röda tråden på nationell nivå för att simhoppet utvecklas från ungdom och junior till elit i världsklass.

Ditt ledarskap tar sin utgångspunkt i vår värdegrund i kombination med en holistisk syn på vad som krävs för utveckling. I din roll förväntas du ha ett nära samarbete med såväl våra aktiva som tränare samt utveckla dialogen framåt. Inom ramen för ditt uppdrag och ansvarsområde ingår att planera, leda och hålla ihop verksamheten. Du rapporterar till sportchefen för samtliga simidrotter. Du samarbetar nära verksamhetsutvecklare och sportchefen i ett team. Samarbete med de övriga simidrotterna liksom RF och SOK är naturliga delar i ditt dagliga arbete.

Läs mer och ansök här Pdf, 292.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-05-22

Senast uppdaterad: 2024-05-22

Författare: Anna Hammar