Gå till innehåll
Distrikt Östsvenska

Infomöte om kalendern 24-25

Tisdag 28/5 kallar ÖSSF styrelse till ett digitalt infomöte om kalendern för 24-25 och framåt.

När: 28/5 Kl. 19.00 via Teams

Anslut till mötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Bakgrund

ÖSSF styrelse och kommittéer har nyligen haft sin planeringskonferens i Nässjö där det jobbades med nya STPn (Säsongs och Tävlingsplanering), lägerverksamhet, utbildningskalender och flera aktiviteter i distriktets regi. För att säkerställa den demokratiska processen kallar styrelsen in till ett digitalt infomöte där det arbetet redovisas. På detta mötet kommer våren 2025 presenteras och ni får lite förhandsinfo om säsongen ht25-vt26, men den säsongen kommer att spikas på vårt Höstmöte senare i höst. Alla föreningar har då chansen att lämna synpunkter och komma med egna förslag.

Tävlingssanktion!

Senast 2/6 ska alla föreningar ansöka om tävlingssanktion för sina tävlingar våren 2025. I ansökan ska det bifogas vilka grenar (helst grenordning) och åldersklasser för att sanktion ska godkännas.

Avsätt tid redan nu för att skicka in era tävlingssanktioner så de kommer in. Detta gäller alla fortstättningstävlingar och tävlingar med fullt regelverk. Det är bättre att dessa kommer in och behöver ni flytta tävlingarna i ett senare skede är det såklart OK.

Tävlingssanktion för säsongen ht25-vt26 ska skickas in senast under vecka 45 i år.

Dokumentation

I detta dokumentet Pdf, 67.8 kB, öppnas i nytt fönster. har du informationen som tidigare skickats ut så ni vet vad allt handlar om och till 28/5 kommer vi att presentera all detaljerad information.

Publicerad: 2024-05-18

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Författare: Fredrik Isberg

- Pahlén -

- Malmsten -

- Arena -